Bruiloft

Je bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven en moet een uituitwisbare herinnnering opleveren. De Molen ontvangt jaarlijks veel bruidsparen die totaal verschillende bruiloften organiseren. Wij helpen je met organiseren, denken mee met je ceremoniemeesters en kunnen onze catering helemaal afstemmen op jullie wensen. In de regio staan we bekend als de locatie bij uitstek waar de gasten altijd goed worden verzorgd. Wij hebben twee zalen tot jullie beschikking, afhankelijk van het aantal dag- en feestgasten die jullie verwachten. We kunnen deze in grootte aanpassen via een afscheiding, zodat het niet erg druk of juist heel leeg wordt. Van groot tot klein: wij kunnen het regelen!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Je neemt contact met ons op voor een informeel vrijblijvende kijkafspraak.

  2. Trouw je op een vrij- of zaterdag ergens in het hoogseizoen? Dan is het handig om gelijk aan de telefoon te checken of deze datum nog beschikbaar is.

  3. Jullie komen langs op de vooraf geplande afspraak , natuurlijk een rondleiding door de zalen om een indruk te krijgen, daarna gaan we even zitten onder het genot van een kopje koffie of thee de ideeën en mogelijkheden te bespreken.

  4. Jullie krijgen een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

  5. Na goedkeuring van de offerte maken we nog een keer een afspraak met jullie en eventueel de ceremoniemeester(s) om de dag nog helemaal door te nemen

  6. Geniet van de dag: wij staan de hele dag voor jullie klaar!

 

Vraag een offerte aan

Weten waar je aan toe bent? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan!

captcha